Spring naar inhoud

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

bromfiets sneheid naar 50 km/h

Door: Marcel
2 december 2020

Gebruik van scooters en bromfietsen voor reizen in een straal van 40 km. Uitbreiden van de mogelijkheid op de weg te rijden niet op fietspad

In amsterdam eo wordt het gebruik van auto onmoedigd. Naar het centrum rijden met de auto is bij dagelijks gebruik niet te doen. Woon- werkvervoer geschiedt met openbaar vervoer, fiets of brommer/scooter. Het Westland eo t/m Den Haag, Delft, Vlaardingen is qua omvang even groot. In het Westland wonen totaal 110.000 mensen! Waarom wordt er hier zoveel gebruik gemaakt van de auto? Waarom niet meer van scooter, brommer, speedbike ed. 
Fietspaden zijn smal en hiervoor niet geschikt. Regel binnen het Westland eo alle 60 km wegen te verlagen naar 50km. Maak het mogelijk bromfietsen 50km te laten rijden i.p.v 45 km. Hiermee bevoorder je het gebruik van het vervoer middel. Met dit plan ontlast je het wegennet. Kijk ook eens kritisch waar d.m.v. bromfiets veilig gereden kan worden. Laat bromfiets toe bij dubbelbaans wegen, auto's kunnen veilig inhalen als dat noodzakelijk is. 
In nabije toekomst is er de mogelijk elektrisch te gaan rijden, voorkomt milieu belasting en is ook stiller.


Argumenten

Argumenten voor

Nog geen reacties geplaatst

Argumenten tegen

Nog geen reacties geplaatst

Login om verder te gaan
refresh

Cancel